Marine en scheepsbouw

De wereldwijde scheepsbouwindustrie voor commercieel en passagiersvervoer is zeer concurrerend, waarbij de bouw van passagiersschepen snel blijft groeien om aan de wereldwijde vraag te voldoen. Met behulp van een groot aantal arbeidskrachten en de nieuwste technologie ontwerpen en bouwen scheepsbouwers schepen en megaschepen die duizenden passagiers in luxe kunnen vervoeren.

Voordelen van werken met GESTRA

Energieverbruik verminderen

Verbetering van de procesbetrouwbaarheid

Maximaliseer de uptime van het systeem

Betrouwbare oplossingen voor uitdagende omstandigheden

Ontwerpen moeten ruimte bieden voor de belangrijkste nutsvoorzieningen en zorgen voor een maximale energie-efficiëntie. Stoom, condensaat en heet water zijn van cruciaal belang voor het leveren van betrouwbaar warm water voor passagiers, wasserijtoepassingen, ruimteverwarming, airconditioning, keukens en voor het verwarmen van zwembaden aan boord. 

Dit zijn veeleisende toepassingen, die robuuste en betrouwbare producten vereisen met certificaten en goedkeuringen voor de scheepvaart. 

Dit is waar GESTRA kan helpen. 

Het GESTRA-team, met zijn kennis in de productie en distributie van stoom en heet water, maakt gebruik van onze beproefde producten, die zijn goedgekeurd volgens strenge maritieme certificeringsnormen, zodat al uw belangrijke toepassingen betrouwbaar en efficiënt verlopen.

GESTRA - Uw partner voor stoomoplossingen in de scheepvaart en scheepsbouw

Onze oplossingen voor geautomatiseerde ketelbewaking worden in Duitsland ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. In nauwe samenwerking met onze industrie-experts kunt u verzekerd zijn van de hoogwaardige technische ondersteuning die u krijgt, naast betrouwbare en robuuste producten die voldoen aan de wettelijke normen.

Cruise ship in port

Ervaring met toepassingen in de scheepvaart en scheepsbouw

Wij hebben expertise in de volgende toepassingen, waaronder: 

Niveauregelaars 
Niveaubegrenzers 
Troebelheidsdetectie 
Spuien, aftappen en opwarmen

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector

Contacteer ons

Onze technische experts zullen binnenkort contact met u opnemen

In verband met de scheepvaart en de scheepsbouw