Ketelfabrikanten

Hoe GESTRA kan helpen uw aanbieding te verbeteren

Door toenemende economische druk verwachten klanten te werken met ketelfabrikanten die, op korte termijn, volledige technische ondersteuning kunnen bieden voor een betrouwbare stoomproductie.  Het controleren van ketels beweegt zich naar geavanceerde technologie, zoals digitalisering, het helpen voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, het verminderen van emissies en het verhogen van duurzaamheid.

Hoe garandeert GESTRA de betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid van oplossingen voor industriƫle ketels?

Uitstekende Duitse techniek, gekoppeld aan 120 jaar ervaring en strenge testen, staan ervoor garant dat u uitzonderlijke resultaten kunt verwachten als u voor uw ketelontwerp met GESTRA samenwerkt .

Onze geautomatiseerde digitale controleoplossingen voor ketels, vervaardigd en ontworpen volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen, voldoen aan de internationale en lokale wetgeving:  IEC 61508, SIL2/3, Europese normen: EN 12952 en EN 12953, Amerikaanse normen: UL60730 biedt zekerheid over de veiligheid van de boiler.

Doordat ze voldoen aan strenge testnormen, kunt u erop vertrouwen dat onze producten van hoge kwaliteit, sterk en betrouwbaar zijn als u uw oplossingen ontwerpt, gebruiksklaar of op maat.

Hoe vermindert GESTRA mijn totale eigendomskosten (TOC)?

OEM's worden geconfronteerd met steeds hogere eisen om concurrerend te blijven in de huidige omgeving van escalerende kosten en veranderende wetgeving. Toch zal ondanks de druk om de uitgaven te verminderen, goedkopere onderdelen vaak leiden tot extra en indirecte kosten die kunnen escaleren en feitelijk uw totale eigendomskosten verhogen’. 

Daarom heeft een OEM meer dan een leverancier nodig. Ze hebben een partner nodig die ze kunnen vertrouwen. GESTRA biedt een dergelijke partnerschap met hoogwaardige producten, deskundige service en een transparante toeleveringsketen die de totale eigendomskosten daadwerkelijk kunnen verminderen. Door het aanbieden van pakketoplossingen onder één artikelnummer met alle relevante certificaten kunnen wij uw inkoopteam tijd besparen door SKU-vermindering en uw operationeel team tijd en moeite tijdens de montage. Al onze tekeningen en schema's worden in een gemeenschappelijke vorm aangeboden zodat onze oplossingen gemakkelijk in uw ontwerp kunnen worden geïntegreerd.

Door de leveranciers in uw toeleveringsketen te rationaliseren naar één partner als GESTRA kunt u uw bijbehorende kosten, van aankoop tot installatie, verminderen.

Hoe GESTRA de duurzame doelstellingen van uw klanten ondersteunt

Met duurzaamheid hoog op de bedrijfsagenda worden OEM's steeds vaker gevraagd zich te richten op industriële ketelsystemen die ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen. 

GESTRA kan door middel van oplossingen-op-maat samenwerken met een ketelfabrikant bij de koolstof-reductiedoelstellingen. Overeenkomstig hun doelstellingen kunnen we ons richten op energievermindering, waterbesparingen of totale ketelefficiëntie om de inspanningen van uw klant om hun koolstofemissies te verlagen, te maximaliseren. Wist u bijvoorbeeld dat bodemspui en TDS-controles de doelstellingen voor koolstof- en energievermindering kan ondersteunen?

Door samen te werken met GESTRA kunnen we uw ketelontwerp ondersteunen door ons te richten op de doelstellingen van uw klant ten aanzien van duurzaamheid en koolstofvermindering.

GESTRA engineers in workshop

Kunnen de oplossingen van GESTRA integreren met gevarieerde ontwerpspecificaties?

Onze ervaring in het samenwerken met fabrikanten in diverse industrieën en toepassingen betekent dat wij de expertise hebben u te helpen bij wat uw ontwerpeisen ten aanzien van industriële ketels ook zijn.

GESTRA’s plug-and-play-oplossingen geven uw klanten vertrouwen  met hun staat van dienst ervan voor wat betreft kwaliteit en prestaties, terwijl onze maatwerkoplossingen compacte, kosteneffectieve en eenvoudige oplossingen voor inbedrijfstelling bieden. Dit betekent dat we onze oplossingen kunnen implementeren in bestaande systemen alsmede tijd besparen bij het ontwerpen en installeren van nieuwe ketels.

Hoe GESTRA de projectlevering van mondiale klanten ondersteunt

Met één contactpunt van inkoop tot projectmanagement tot na de installatie en onderhoud weten OEM's over de hele wereld dat ze erop kunnen vertrouwen dat GESTRA uitzonderlijke resultaten levert, waar ter wereld hun klanten zich ook bevinden.

Met mondiale ondersteuning op het gebied van projectmanagement en naleving van internationale en lokale wetgeving, is GESTRA uw mondiale partner op het gebied van levering van oplossingen voor industriële ketels aan uw klanten. Uw inkoopteam kan gebruikmaken van onze mondiale voetafdruk om leveranciers te rationaliseren en de efficiëntie in uw toeleveringsketen te verhogen. 

GESTRA’s slimme technologie stelt OEM's in staat hun apparatuur op een efficiënte en duurzame manier te bouwen, installeren en onderhouden. Met een hogere uptime van het systeem in gedachten heeft GESTRA haar technologie ontwikkeld om processen door te voeren zoals niveau-calibratie en vermindering van de hoeveelheid water, wat weer tijd, energie en geld bespaart.

Hoe GESTRA ketelfabrikanten ondersteunt

Maximaliseer de prestaties van de ketel van uw klant

Overal toegang tot onze ketelregelingen - lokaal of wereldwijd

Onze oplossingen voor ketelregelingen opnemen in uw bestaande ontwerpen

Technische ondersteuning krijgen tijdens het hele proces

Zeker zijn van betrouwbare levering op tijd

Expertise veiligheid boiler

Onze geautomatiseerde digitale controleoplossingen van ketels zijn onderhevig aan internationale en lokale wetgevingen:

IEC 61508
SIL2/3
Europese normen:  EN 12952 en EN 12953
Amerikaanse normen: UL60730

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector

Contacteer ons

Onze technische experts zullen binnenkort contact met u opnemen

Gerelateerd aan ketelfabrikanten