Algemene productie

De druk om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd duurzame praktijken te implementeren, betekent dat de betrouwbaarheid van apparatuur en systemen belangrijker is dan ooit. Overal waar stoom en condensaat, warm water en andere vloeistoffen in productieprocessen worden gebruikt, brengt GESTRA zijn ervaring in een brede waaier van industrieën in.

Voordelen van werken met GESTRA

Hoogwaardige stoomoplossingen

Energie besparen en emissies verminderen

Verminder downtime met betrouwbare oplossingen

Reduceer onderhoud met oplossingen met een lange levensduur

Technische expertise over een hele reeks processen

Stoom, condensaat en heet water zijn van cruciaal belang voor veel processen, zoals verwarming, sterilisatie en temperatuurregeling. Wanneer er behoefte is aan consistente, betrouwbare en duurzame oplossingen voor de installatie, is het de knowhow van GESTRA op het gebied van stoom en procesvloeistoffen die ervoor zorgt dat uw belangrijkste processen betrouwbaar en efficiënt verlopen. 

De behoefte aan robuuste en betrouwbare producten die voldoen aan de veiligheidsprotocollen, gekoppeld aan de noodzaak om het energie- en waterverbruik te verminderen, is met de juiste partner eenvoudig te realiseren. 

GESTRA biedt oplossingen voor onder andere de volgende industrieën: gezondheidszorg, rubber en banden, machinebouw (OEM) en metaal, farmaceutische industrie, suikerraffinage, waterbeheer, afvalverwerking, gebouwen en transport.

GESTRA - Uw partner voor stoomoplossingen in algemene productieprocessen

Onze oplossingen zijn ontworpen en geproduceerd in Duitsland volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen en voldoen aan de internationale en lokale voorschriften. 
GESTRA heeft ruime ervaring in het leveren van producten en oplossingen die de veiligheid, betrouwbare stoomopwekking en efficiëntie ondersteunen.

Robot on production line

Ervaring met algemene toepassingen in de verwerkende industrie

Wij hebben expertise in de volgende toepassingen, waaronder:

Niveauregelaars 
Niveaubegrenzers 
Spuien, aftappen en opwarmen 
Energie- en afstandsbewaking 
Troebelheidsdetectie 
Temperatuurregeling 
Condensaatbeheer 
Drukregeling 
Inspuitwaterregeling 
Ketelontluchtingskleppen

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector

Contacteer ons

Onze technische experts zullen binnenkort contact met u opnemen

Related to the general manufacturing industry