Uw stoomsysteem toekomstbestendig maken

Lagen ontsluiten voor meer efficiëntie

Hoe gaat u de duurzaamheidsdoelstellingen halen?

De uitdagingen van vandaag vormen een steeds grotere complexiteit voor het bedrijfsleven. Het is niet eenvoudig om concurrerend te blijven in het licht van onvoorspelbare energiekosten, wereldwijde onzekerheid en economische instabiliteit, en tegelijkertijd uw duurzaamheidsdoelstellingen te halen.

Wij weten dat niemand uw bedrijf zo goed begrijpt als u. Daarom zijn verbeteringen in productgerelateerde processen eenvoudiger. Onze 120 jaar ervaring met de stoom- en condensaatkringloop heeft echter aangetoond dat hier bijna altijd vooruitgang mogelijk is.

Ons doel is om die ervaring te gebruiken om eventuele latente kansen te identificeren, deze te optimaliseren en uw bedrijfspotentieel en duurzaamheidsprestaties te verbeteren.

Verhoog uw duurzaamheidsprestaties

Cog image containing tick

Potentiële verbeteringen vaststellen

Cog surrounded by arrows

Productiviteit en kwaliteit verhogen

Bar chart showing downward trend

Verspilling, energieverbruik en CO₂-uitstoot verminderen

Rosette with tick

De winstgevendheid verhogen

Image of head with a cog acting as the brain

De mogelijkheden van het systeem maximaliseren

Demonstratie van onze geïntegreerde digitale oplossingen

Technologie combineren met ervaring voor geavanceerde oplossingen

Het stoom- en condensaatsysteem is een complex en dynamisch stukje techniek. De sleutel om te begrijpen waar elementen kunnen worden verbeterd, is een grondig onderzoek van uw unieke situatie.

Door het gedrag van een systeem over een bepaalde periode te meten, kunnen wij rekening houden met veranderingen in de bedrijfsomstandigheden en ervoor zorgen dat niets wordt gemist.

Nu kunnen wij de nieuwste digitale meetapparatuur gebruiken om de meest uitgebreide resultaten ooit te leveren. Onze nieuwste digitale oplossingen integreren de BK- en MK-condenspotten van GESTRA samen met onze op URB gebaseerde ketelregelapparatuur en het Strata-softwareplatform. In combinatie met draadloze bewaking van strategisch gekozen temperatuurpunten geeft dit een ongeëvenaard beeld van de prestaties van uw systeem.

In combinatie met onze stoomkennis en expertise levert de analyse van deze databibliotheek nauwkeurige en bruikbare advies over waar verbeteringen het nuttigst zijn.

Waarom GESTRA de logische keuze is

De juiste data verzamelen is één ding. In staat zijn om deze correct te interpreteren en exacte aanbevelingen te ontwikkelen is een andere. De "Data Engineers" van GESTRA zijn deskundig in het analyseren van de gegevens, het opsporen van patronen en interacties tussen verschillende parameters (zoals druk, temperatuur en debiet).

Deze ervaring, en het vermogen om de verschillende onderdelen samen te voegen tot een coherente analyse, is uw sleutel tot een betere productiviteit.

Wij hebben een reputatie van wereldklasse opgebouwd voor uitmuntendheid in stoom- en condensaatsysteemverbeteringen door onze praktijkgerichte en uitgebreide aanpak van elke unieke klantsituatie. Nu, met de nieuwste digitale software, is dat nog verder verbeterd. Gewapend met data die over een bepaalde periode zijn verzameld, weten de technici van GESTRA al voor hun aankomst in de fabriek waar het potentieel van een systeem kan worden verbeterd.

Voortdurende metingen brengen ook problemen aan het licht, lang voordat ze normaal gesproken worden opgemerkt. Neem bijvoorbeeld uw jaarlijkse controle van de condenspotten. Mocht een condenspot snel daarna kapot gaan, dan duurt het maanden voordat bij de volgende controle het probleem aan het licht komt. Dat zijn maanden van verloren stoom, wat neerkomt op energieverspilling en de daarmee gepaard gaande impact op kosten, productiviteit en duurzaamheid. Maar met continu toezicht wordt die kans aanzienlijk kleiner.

Maak uw stoomsysteem vandaag nog toekomstbestendig

Neem vandaag nog contact met ons op

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector

Contacteer ons

Onze technische experts zullen binnenkort contact met u opnemen