Op zoek naar gestra producten en diensten?

Veilige en betrouwbare stoomopwekking voor OEM's

Ontworpen en gebouwd voor een lange levensduur

De geoptimaliseerde oplossingen van GESTRA verhogen de tevredenheid van uw klanten

OEM's worden geconfronteerd met steeds hogere eisen om concurrerend te blijven in de huidige omgeving van stijgende kosten en veranderende regelgeving. Maar ondanks de druk om de uitgaven te beperken, brengen goedkopere onderdelen vaak extra en indirecte kosten met zich mee die kunnen escaleren en zelfs de 'Total Cost of Ownership (TCO)' verhogen.

Daarom heeft een OEM meer nodig dan een leverancier: Hij heeft een partner nodig die hij kan vertrouwen. GESTRA biedt zo een partnerschap met hoogwaardige producten, deskundige service en een transparante toeleveringsketen. OEM's weten dat ze op GESTRA kunnen vertrouwen om te leveren en klanttevredenheid te bereiken.

Voldoen aan internationale normen

De oplossingen van GESTRA voor OEM's voldoen aan de Europese en internationale normen voor veiligheid en kwaliteit. Daartoe behoren de Europese normen EN 12952 en EN 12953 en UL670030 voor de VS.

Doordat GESTRA aan strenge testnormen voldoet, levert het veilige en betrouwbare producten waarop OEM's kunnen vertrouwen, of uw oplossing nu kant-en-klaar of op maat gemaakt is.

Engineer looking at boiler

Gebouwd met uw toekomst in gedachten

Reputaties zijn gebouwd op het ontwerp, de documentatie, de fabricagekwaliteit en de levering aan eindgebruikers.  GESTRA neemt zijn engagement tegenover zijn OEM-partners dan ook zeer ernstig.  De OEM weet dat hij op GESTRA kan vertrouwen als ontwerppartner, omdat GESTRA uitvoerig is getest op veerkracht en een lange levensduur.

De slimme technologie van GESTRA stelt OEM's in staat om hun apparatuur op een efficiënte en duurzame manier te bouwen, te installeren en te onderhouden. Met het oog op een langere uptime van het systeem heeft GESTRA zijn technologie ontwikkeld om processen zoals niveaumeting uit te voeren, waardoor er minder water nodig is en er dus tijd, energie en geld wordt bespaard.

Voldoen aan de vele verschillende behoeften van OEM's

Elke OEM heeft andere behoeften als het gaat om het bouwen van boilers voor een fabriek. Sommige zijn gericht op het leveren van geautomatiseerde oplossingen en andere op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Wat al deze fabrikanten en hun doelstellingen verenigt, is de behoefte aan een betrouwbare oplossing van een partner die ze kunnen vertrouwen. GESTRA legt de nadruk op hoge normen en innovatie in hun fabricageprocessen, omdat ze voortdurend vooruitgaan en verbeteringen aanbrengen, waardoor ze de eerste keuze zijn voor OEM's.

 

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector