Op zoek naar gestra producten en diensten?

Over ons

De GESTRA erfenis leeft voort

Technologieën zullen veranderen en evolueren, maar onze principes van Duitse precisie engineering, toewijding aan kwaliteit en innovatie cultuur zijn constant gebleven gedurende onze 120 jarige geschiedenis. Door te luisteren en te leren van onze klanten tijdens het bedienen van hun industrieën, is onze kennis van stoomsysteemtechnologie gegroeid en doorgegeven van generatie op generatie. Onze geschiedenis heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn en zal de toekomst van stoom op nieuwe en opwindende manieren vormgeven.

Waarom GESTRA?

De waarde van Duitse engineering

GESTRA is er trots op stoom- en condensaatoplossingen te ontwikkelen en te produceren die onze klanten helpen om een duurzame bedrijfsvoering te realiseren en te handhaven.

Gesponsord door GESTRA

GESTRA sponsort en ondersteunt organisaties en universiteiten om excellentie in engineering voor de toekomst te bevorderen.

120 jaar engineering steam performance

In 1902 was het ons doel om de industrie te helpen hun stoom- en energieverbruik te optimaliseren. 120 jaar later is de technologie veranderd, maar het doel is hetzelfde. 

Wij werken met

Engineer with hard hat

Ingenieurs

Image of head with a cog acting as the brain

Onderwijsinstellingen

Clipboard with tick

Bestuursorganen

GESTRA geeft vorm aan de toekomst van stoom

GESTRA kijkt naar buiten en naar voren.  Maar innovatie stimuleren gebeurt niet door alleen te werken. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams zorgen ervoor dat samenwerking en integratie nieuwe perspectieven bieden voor onze proactieve aanpak.

Engineer with PPE working on equipment

De volgende generatie ketelhuizen

We zijn toegewijd aan het helpen van onze klanten

  • Verhoog de productiviteit
  • Behoud de betrouwbaarheid van het systeem
  • Bespaar energie en grondstoffen
  • Vergroot het begrip van stoomtoepassingen in de plant