Op zoek naar gestra producten en diensten?

Gedeelde duurzaamheidsdoelstellingen

Naar een betere wereld in de toekomst

Elke dag werken wij met onze klanten samen om hun energie-efficiëntie te verbeteren en hen te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken. De 120-jarige erfenis van GESTRA is altijd gericht geweest op het gebruik van Duitse precisietechniek om de operationele betrouwbaarheid zo duurzaam mogelijk te maximaliseren.

Als onderdeel van de Spirax-Sarco Engineering groep werken we samen om de doelstellingen van de One Planet te bereiken: Engineering met een doelgerichte strategie.

De zes kerninitiatieven definiëren onze inzet om verandering teweeg te brengen.

Net zero carbon

Netto koolstofvrij

Biodiversity net gain

Biodiversiteit netto toename

Environmental improvements

Milieuverbeteringen

Sustainable products

Duurzame producten

Supply chain sustainability

Duurzaamheid in de toeleveringsketen

Community wellbeing

Welzijn van de Gemeenschap

GESTRA's Gold EcoVadis Rating

GESTRA heeft een Gold rating voor duurzame inkoop van EcoVadis, 's werelds meest betrouwbare organisatie voor duurzaamheidsbeoordeling. Die top 5% score weerspiegelt onze inzet tegenover onze collega's en klanten om duurzaamheid als kernprincipe te hanteren.

EcoVadis rangschikt organisaties volgens strenge criteria op het gebied van milieu-, sociale en ethische risico's. Nog eens 21 benchmarks voor maatschappelijk verantwoord ondernemen worden berekend over vier thema's: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen.

De Wereldklimaattop op COP27

Als onderdeel van de Spirax-Sarco Engineering Group is GESTRA hoofdsponsor van dit belangrijke evenement dat samen met COP 27 in Sharm El Sheikh, Egypte, in november wordt gehouden.

Amanda Williams, Head of Sustainability (Steam Specialties) bij Spirax Sarco, zal opnieuw deelnemen aan een van de belangrijkste paneldiscussies over investeringen. De WCS staat bekend als de "Investment COP" en ziet bedrijfsleiders uit de hele wereld bijeenkomen om productieve nieuwe manieren te vinden om echte actie tegen klimaatverandering te ondernemen.

Meer informatie over onze betrokkenheid bij het evenement van vorig jaar in Glasgow, naast COP26, en wat we in november in Egypte zullen bespreken, vindt u hier:

Duurzame stoom als natuurlijke technologie

Met zijn ongeëvenaarde thermodynamische eigenschappen is stoom van vitaal belang voor diverse sectoren over de hele wereld. De toepassingen zijn talrijk en het toekomstig potentieel is nog in ontwikkeling, maar in wezen is het een van de meest duurzame energiebronnen.

Ontdek waarom wij stoom zien als 'natuurlijke technologie', en waarom wij geloven dat de toekomst van stoom de toekomst van onze planeet veilig zal stellen.

Meer informatie over GESTRA

 • Onderzoek en ontwikkeling
  Leer meer

  Onderzoek en ontwikkeling

  Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam werkt aan de toekomst van stoom

  Leer meer
 • Gesponsord door GESTRA
  Meer informatie

  Gesponsord door GESTRA

  Wij werken samen met de beste en de slimste om onze kennis te vergroten en de volgende generatie ingenieurs en vernieuwers te ondersteunen.

  Meer informatie
 • Investeerders
  Meer informatie

  Onze milieuverklaring

  Lees het volledige verhaal en kom meer te weten over onze inzet voor onze klanten van Spirax Sarco Engineering

  Meer informatie

Onderzoek en ontwikkeling

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam werkt aan de toekomst van stoom

Leer meer