Op zoek naar gestra producten en diensten?

Wereldklimaattop

Aanzet tot actie tegen klimaatverandering

Aanzet tot actie tegen klimaatverandering: Wereldklimaattop

Dit belangrijke evenement, dat tegelijk met de Conferentie van de Partijen (COP) van de Verenigde Naties plaatsvindt, brengt bedrijfsleiders en beleidsmakers samen om praktische benaderingen te ontwikkelen om de klimaatverandering aan te pakken.

Tijdens het evenement van vorig jaar in Glasgow sloot Rachel Pallett (Steam Business Development Director, Spirax Sarco) zich aan bij het panel dat sprak overInvesteren in de schone energie-innovaties van de toekomst.

Rachel wees erop dat, aangezien het niet altijd mogelijk is om toegang te krijgen tot energie uit duurzame bronnen wanneer en waar die nodig is, efficiëntie net zo belangrijk is. Investeringen in efficiëntie zijn even cruciaal als die in hernieuwbare energie zelf.

GESTRA en Spirax Sarco lopen voorop met de ontwikkeling van een retrofit-oplossing waarmee een stoomketel op fossiele brandstof kan worden omgebouwd tot een ketel die op elektriciteit werkt. Dit biedt een goedkoper alternatief voor volledige vervanging en verhoogt de snelheid waarmee het bedrijf op weg kan naar netto nuloperaties.

Bij GESTRA zijn we ervan overtuigd dat het fantastische vermogen van stoom om thermische energie te vervoeren investeringen in het toekomstige gebruik ervan rechtvaardigt, en we zijn toegewijd om industrieën te helpen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Op de Wereldklimaattop van dit jaar zal Amanda Williams, Head of Sustainability (Steam Specialties) deelnemen aan het panel. Meer innovatie en financiering voor het koolstofvrij maken van de zware industrie. Hoe deze titanen van de industriële productie koolstofarme werkwijzen invoeren, is een van de belangrijkste uitdagingen om de doelstellingen inzake klimaatverandering te bereiken.

Wereldklimaattop

Meer informatie over de Wereldklimaattop en registratie voor de online evenementen van dit jaar