Op zoek naar gestra producten en diensten?

Condenspotmetingen

Verbetering van de systeemprestaties

Meer dan 40 jaar condenspot-evolutie, ontwikkeld voor uw veiligheid

Uw condensaatsysteem moet regelmatig worden gecontroleerd om in optimale omstandigheden te blijven werken. Zonder gepaste en regelmatige controles van  condenspotten kan uw condensaatsysteem zeer snel inefficiënt worden. Ongecontroleerde stuwing van condensaat in de stoomleidingen kan leiden tot waterslag, wat niet alleen een risico vormt voor de apparatuur en de productie, maar ook voor de veiligheid van uw werknemers. GESTRA heeft de afgelopen 40 jaar een pioniersrol vervuld op het gebied van veiligheid en heeft zijn ultrasone technologie geperfectioneerd om zelfs in de meest gevaarlijke omgevingen stoomverlies en storingen in de condensaatafvoer te detecteren.

Ontdek energiebesparingen in uw fabriek

Ontdek energiebesparingen in uw fabriek

De condenspotpopulatie is een van de eerste plaatsen om te bekijken als u geld wilt besparen op uw energieverbruik.

Zonder een regelmatig gepland onderhoudsschema, blijkt meestal 15-25% van de condenspotten defect te zijn.

Op het eerste gezicht lijken een paar defecte condenspotten niet zo'n probleem te zijn, totdat het energieverbruik begint te stijgen.

Berekeningen van een gemiddelde installatie hebben aangetoond dat, als slechts vijf standaard condenspotten in de stoomleiding het zouden begeven, dit zou neerkomen op 100 ton verse stoom en 20 ton CO2 per jaar zou worden verspild.

Alleen al voor de kosten van stoomopwekking zou dit leiden tot een uitgave van enkele duizenden euro's aan inkomsten, waarbij het probleem jaar na jaar groter zou worden indien het niet wordt opgelost..

Two engineers in hi-vis inspecting equipment

GESTRA kan u helpen uw condenspotten onafhankelijk te testen

Het kan zijn dat uw bedrijf technici nodig heeft om regelmatig condenspotten te testen. Hoewel uw lokale GESTRApartner u hierbij kan helpen, willen sommige bedrijven dit proces zelf beheersen. Uitgebreide training van GESTRA, samen met hun intuïtieve en eenvoudig te gebruiken condenspot testapparatuur, stelt u in staat om uw eigen condenspotten regelmatig en onafhankelijk te testen, zodat u de betrouwbaarheid, het energieverbruik en de veiligheid van uw installatie kunt beheren.

De juiste oplossing voor u

GESTRA's gevestigde engagement voor Onderzoek en ontwikkeling heeft bewezen oplossingen opgeleverd die in de loop der tijd zijn verbeterd. Of u nu zelf uw condenspotonderzoek uitvoert of met GESTRA samenwerkt, u kunt er zeker van zijn dat u investeert in hun expertise en gerenommeerde technologie. Uw lokale GESTRA partner zal u helpen om een oplossing te vinden die is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf  

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector