Op zoek naar gestra producten en diensten?

Behoud van productiviteit in olie en gas

Vermindering van kosten en risico's voor een betere systeemuptime

Zeer robuuste oplossingen van GESTRA

De huidige markt heeft de vraag naar olie en gas doen toenemen, maar tegen lagere kosten. De industrie heeft gereageerd door te zoeken naar manieren om hun productie te verhogen, door nieuwe besluitvormingsstrategieën en nieuwe bedrijfsmodellen te introduceren. Om deze doelstellingen te bereiken, hebben raffinaderijen partners nodig die de toepassingen van deze unieke industrie begrijpen.

Zij hebben partners nodig die de druk begrijpen die komt kijken bij de winning en raffinage in de meest veranderlijke en moeilijkste omgeving. In deze omgeving moeten raffinaderijen de juiste producten samenbrengen met het juiste proces, en daarom kiezen zij voor GESTRA.

Groei stimuleren door processen te verfijnen

De eerste stap om de productiviteit in een fabriek te verhogen, is het herzien van de bestaande processen. Veranderende technologie en voorschriften kunnen betekenen dat wat vroeger werkte, kan worden aangepast, wat tijd en productiekosten bespaart.

Het is ook mogelijk dat sommige processen volledig kunnen worden geëlimineerd.

Automatisering is een altijd aanwezige oplossing en een mogelijkheid om een hogere en veiligere productie te realiseren, aangezien het processen stroomlijnt.

Engineers walking outside the plant

Risico's met condensaat verminderen

Condensaatbeheer is een essentieel proces voor de winning en productie in olie en gas. Indien niet proactief beheerd, zal condensaat niet efficiënt afvloeien, wat in het ergste geval inconsistente temperaturen en waterslag veroorzaakt.

Sommige processen, zoals kraken, zijn afhankelijk van het handhaven van dezelfde temperatuur gedurende het proces.

Als de temperatuur te veel schommelt, kan dit leiden tot bedorven producten en tijdverlies doordat technici zich haasten om de oorzaak van het probleem te vinden en te corrigeren.   

Door een deel van uw aandacht op dit ene proces te richten, kunt u de levensduur van uw apparatuur verlengen, energie besparen en de productiecijfers hoog houden

Expertise waarop u kunt vertrouwen

Elke locatie is anders, met uiteenlopende omstandigheden en productiebehoeften. De ervaring van GESTRA in de olie- en gasindustrie levert klanten echte waarde op, omdat de behoeften van het bedrijf in de loop der tijd zijn begrepen.

Uw plaatselijke GESTRA-partner kan u de technische ondersteuning en de allernieuwste oplossingen bieden waarmee de moderne installatie zich kan aanpassen aan hun toekomstige uitdagingen en tegelijk een optimale productiviteit kan bereiken.

Uw lokale experts op het gebied van stoom en condensaat

Wij willen u graag helpen met de juiste oplossingen voor uw sector